Det rullar på
667
post-template-default,single,single-post,postid-667,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Det rullar på

Det rullar på

Detta var en vecka då det hände en massa för Picpeople. Underbart härligt och kul! I måndags hade jag, som jag skrev om häromdagen, ett härligt möte med Pia som resulterade i att jag får fota hennes nya kalender som ska säljas för Musikhjälpen i december. I tisdags var det möte med Pride Varberg och alla föreningar som ska vara med. Jag var där och fotade. Igår eftermiddag ringde en kompis som jobbar för ett eventföretag som heter Hansen och var en fotograf kort på ett event som skulle gå av stapeln idag. Det var jag ju inte sen att hoppa på såklart så eftermiddagen idag har spenderats i Göteborg där jag sprungit runt som en galning och fotat. Det här med att fota event är absolut det roligaste jag vet. Där jag bara får smyga runt med kameran och betrakta människor lite utifrån liksom. Försöka fånga de där ögonblicken.

 

IMG_0233

 

 

IMG_0281

 

 

 

 

IMG_0347

 

 

IMG_0352

 

 

 

IMG_0361

 

 

IMG_0364

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.