DEN känslan
2316
post-template-default,single,single-post,postid-2316,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

DEN känslan

DEN känslan

När autosvaret säger ”Hej! Jag är på semester och tillbaka på kontoret den 7 oktober.” När katten är lämnad hos farmor och farfar. När resväskorna står packade men öppna för att en ska lägga ner necessären imorn bitti innan den stängs. När nacken och käken värker lite efter dagens panikartade tandläkarbesök som visade sig var helt onödigt men ändå gjorde mig 650 kr fattigare. När en överlevt packningsproceduren med två kids varav det ena blir totalt skogstokig för att han inte får packa ner sin kickbike och den andre packat ner och packat upp sin lilla resväska drygt 20 gånger under kvällen och troligen kommer göra det ett gäng gånger till imorn bitti innan vi kommer iväg. När en bara är timmar ifrån att få uppleva det ovan bild visar – nämligen Florida. När en till slut sjunker ner framför datorn med ett efterlängtat glas vin.

DEN känslan.

P.S) Jag har inte tagit bilden. Vette fan vem som gjort. Men det kommer att bli bilder från vår resa här på bloggen. Bara USA levererar wifi så ska jag och Louie, som faktiskt ska använda sig av min blogg som en del av sin läxa, leverera små glimtar av vår resa.

Tags:
,
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.