De stora prokrastinerarnas mästare
7358
post-template-default,single,single-post,postid-7358,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

De stora prokrastinerarnas mästare

De stora prokrastinerarnas mästare

Jag går runt här hemma och plockar, piffar kuddar, flyttar saker, kokar kaffe, lägger ansiktsmask och gör hårinpackning. Klurar på blogginlägg, fotar meningslösa saker som en birdview av frukost nummer 2.

Röjer i min garderob, slänger in en maskin tvätt, flyttar en tavla, upptäcker att mina kvistar slagit ut och längtar till vår.

Allt för att skjuta fram dagens måste; att göra klart alla bilder från personalfotograferingen jag gjorde förra veckan. Det är inte det att jag inte tycker det är roligt att jobba med dem, det är bara det att jag vet att när jag väl satt mig vill jag bli klar innan jag gör något annat. Det betyder alltså ett gäng timmar vid datorn. Jag måste ladda mentalt antar jag. Att skjuta måsten framför mig – det är jag verkligen mästarnas mästare på. Tur för mig at jag är snabb när jag väl lägger fokus på det som fokus ska ha.

Fredag ändå. Bästa dagen på hela veckan.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.