Borta bäst
2606
post-template-default,single,single-post,postid-2606,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Borta bäst

Borta bäst

Jahopp. Det var det. Hemma igen efter 2,5 fantastiska veckor i Amerikat. Det är tomt och kallt när man delat allt, som Kristina från Duvemåla sjunger. Vilket fantastiskt härligt och roligt äventyr vi varit med om i goda vänners lag alltså. Jag planerar att summera lite mer så fort jag kommit i fas här hemma så jag hunnit gå igenom de dryga 1000 bilderna jag tog. Just nu känns det dock mest depp och jag orkar inte riktigt sätta mig med bilderna än. Det känns liksom “to soon” på nåt vis.

Annars har jag och Abbe varit hemma idag och återhämtat oss, packat upp och tvättat. Och tvättat. Och hängt tvätt. Och vikt tvätt och sen slängt i en maskin tvätt till. Inte alls lika roligt som i Orlando:

IMG_1290

Abbe frös så han hackade tänder när han kom upp i morse. Hittade honom sedan i soffan såhär:

IMG_2423

Älskade tigerunge. Han har inte varit tyst några längre stunder idag. T o m när jag duschade hörde jag hur han pratade på för sig själv på sitt rum under tiden han pysslade med sin djungel. Hans fönsterdjungel är förresten ett kapitel för sig. X antal timmar har lagts på att flytta om och justera djungeldjuren för att de ska stå perfekt enligt honom. Orsaken till dagens ommöblering är dild… f´låt – plastglaset i form av en palm som han fick med sig från en restaurang i Miami:

IMG_2434

I morgon väntar jobbet igen. Vardagen. Det så kallade livet på rutin. Äta, jobba, sova, dö.

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.