Blogga på semestern
8445
post-template-default,single,single-post,postid-8445,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Blogga på semestern

Blogga på semestern

Det här lilla insticket på bloggen gör jag faktiskt för min egen skull. Så otroligt mycket jag använder min blogg för att hitta gamla minnen och stunder som jag vet att jag lagt upp här, det är inte riktigt klokt. Därför kommer jag nu lägga upp lite bilder från vår månad här på vackra Sri Lanka. För min egen skull. Och hittar du hit så är det för din skull också. För att du ska upptäcka detta fina land.

Och innan du ens tänker tanken – JA, jag har klimatångest. Det är då själva fan att det inte kan hittas alternativa bränslen till flygplan så en kan resa runt i världen utan pattsvett av ångest. Att det ska ligga på individen är skit. Vi har bestämt oss för att nästa resa blir en tågluff. Flyga kan vi inte göra på ett tag nu. Eller inte alls faktiskt, om en ska vara korrekt. Men det kan jag tyvärr inte lova att jag inte kommer göra. Gillar det här med att resa alldeles för mycket.

MEN! Nu är vi här. I huset vi hyrt i Mihiripenna, strax utanför Galle. Resan hit är ju förfärligt lång och jag ska erkänna att det är lätt att misströsta där någonstans mitt i. Men det är SÅ värt det – I´m tellin´ya!

Vi reste hemifrån 07.00 fredag och kom fram till huset här kl 7.30 lördag (fast 12.00 lokal tid), så 24 timmar från dörr till dörr får en räkna med. Huset har vi hyrt via Airbnb och har verkligen motsvarat våra förväntningar. Vi har en supertrevlig värd som tog emot oss och som verkligen ansträngt sig till max för att vi ska känna oss välkomna.

Att ha ett mangoträd i trädgården… Lyxen!

På denna sidan av rummet bor Abbe, om nån undrar. Ordning och reda på den pajken!

Kvällsdoppet ska ju såklart göras, trots att en är så trött att ögonen går i kors. Har man en egen pool så har man.

Den här kompisen dök upp på kvällskvisten också… Hen ser lika trött ut som jag känner mig efter denna resan.

Tror vi ska kunna stå ut på denna vackra plats ett tag.

 

 

2 Comments
 • Sanna
  Posted at 16:05h, 09 februari Svara

  Det där ser ju helt fantastiskt o lyxigt ut! Ni kommer absolut att trivas. Önskar er härliga dagar!

  • Anna Lindblom
   Posted at 02:13h, 10 februari Svara

   Vad roligt att du kikar in här Sanna!

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.