Behind the scenes
3236
post-template-default,single,single-post,postid-3236,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Behind the scenes

Behind the scenes

Idag blev jag fotad när jag fotade – så himla kul! Jag ser nästan ut som ett pröffs jue. Eller ja, inte ett pröffs kanske, men ändå lite van liksom.

IMG_56941 IMG_56961

Har jag berättat att jag älskar att fota? Har jag skrivit om hur fint det är att få komma nära människor på det här sättet som en gör när en fotar, vilket privilegie det är? Ja, det tror jag att jag har men det kan inte sägas för många gånger. Jag har en sån förbaskad tur att en del gillar mina bilder och vill låta mig föreviga de käraste de har. Jag är enormt tacksam.

I övrigt går den här sista helgen innan jul till historien som en av mina mest harmoniska ever. Jag var i ett sjukt stort behov av att bara vara hemma och valde därför att faktiskt vara just det. Jag struntade i det årliga bastubadet på Kallbadhuset med jobbet i fredags kväll och åkte hem till min familj istället. Gårdagen ägnade jag åt att komma ikapp med bildbehandling och redigering och en del aptråkigt pappersarbete, sälja julgranar i trädgården och klä vår egen gran. På kvällen var vi bjudna hem till H-ströms tillsammans med härliga The Gööks. Jag skrattade till mig träningsvärk i magen och åt världens godaste paj by Lise. Idag tonårssov hela familjen till 10.00 (oh yes, you heard me) och sen har det mest varit fotografering (se ovan). En jäkligt fin helg som gett mig energi att klara av det sista innan julafton är här.

Fotocredd till Madelene Tjärnmo – tack snälla för dessa pics från dagens fotografering med Molly och Theo.

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.