Att ta till vara på tiden
321
post-template-default,single,single-post,postid-321,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Att ta till vara på tiden

Att ta till vara på tiden

När en plötsligt och oväntat får egentid när barnen är iväg med kompisar och upplever en ocean av tid. Vad gör en då?

IMG_8830

Kanske arrangerar en de i bilden ovanför här inköpta blommorna i en tjusig bukett, så en kan slänga ut de här lite… hm… småtrötta krokusarna?

 

IMG_8831

Eller så kanske en ska gå igenom de nyshoppade kläderna och bestämma sig för vad en ska ha på sig på kvällens festligheter?

 

IMG_8833

Fast vad en egentligen borde lägga tiden på är pälsvård av Queen Bibi. Eller måla tånaglarna? Eller sätta på sig strumpor rent av – herregud vilka hemska fötter en ligger inne med. Hu!

 

IMG_8837

Och den här överfulla jävfeln borde en sannerligen ta tag i.

 

IMG_8834

Fast ska en verkligen ägna sig åt tråksaker en lördag? Näää! Kanske slänga sig i soffan med en köpp kaff och nya numret av Family Living?

 

IMG_8839

Eller en kanske skulle dra de sista sidorna av den här förbannat viktiga och bra boken i sängen?

 

Eller så lägger en hela stunden av egentid på att springa runt och arrangera ovanstående bilder för att kunna göra detta inte ens halvskojiga inlägg på sin blogg. Det är i alla fall vad jag skulle gjort. Tydligen.

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.