Att se in i ögonen på sig själv
235
post-template-default,single,single-post,postid-235,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Att se in i ögonen på sig själv

Att se in i ögonen på sig själv

Idag fick jag med mig lillebror på en liten miniskogstur. Var tvungen att reka inför fotografering i helgen. Vi fick en fin stund på tu man hand, han och jag. Abbe är en unge med tusen känslor i kroppen samtidigt. Han har ett behov av att skratta högt efter han varit ledsen, som om han måste neutraliseras inifrån på något sätt. När det blev uppenbart för mig att Abbe är min känslomässiga (och utseendemässiga) spegelbild blev det med ens så enorm viktigt för mig att vi skulle ”göra rätt”. Att försöka ge honom de verktyg som jag lärt mig först i vuxen ålder och på det viset ge honom de allra bästa av förutsättningar att förvalta sin känslighet och låta det bli en styrka istället för en belastning. Det är mycket jobb, det är det. Men när en får stunder som vi fick tillsammans idag, Abbe och jag, då är det värt det. Lätt.

Hans favoritdjur är tiger om någon undrar. Nåt som vi duktigt hjälpt till att spä på bara för att det är så galet gulligt.

 

IMG_7740

IMG_7668

IMG_7681

IMG_7682

IMG_7687

IMG_7711

IMG_7727

IMG_7731

IMG_7737

 

IMG_7744

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.