Att märka sig för livet
130
post-template-default,single,single-post,postid-130,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Att märka sig för livet

Att märka sig för livet

En dag i slutet på vår semester 2013 så åkte jag och Jimmy upp till Göteborg för en dag på tu man hand. Vi skulle äta lite gott och shoppa. Och så skulle Jimmy kolla upp Göteborg Classic Tattooing eftersom han var sugen på att tatuera sig. På vägen upp satt jag och kollade lite på Instagram och fastade för en bild på ett par som tatuerat varsitt likadant hjärta. ”Men åh! Det var ju fint! SÅ kanske vi också skulle göra?!” utbrister jag. Jimmy mumlade lite besvärat – han är liksom inte den spontana typen direkt. Till skillnad mot sin fru. Vi kom fram till att OM det mot all förmodan skulle finnas en tid för oss för att göra varsitt hjärta så skulle vi göra det. Annars var det bara inte meningen. Sagt och gjort. Vi traskade till Majorna och kliver in i den här spännande och coola miljön och frågar lite försynt om det möjligtvis finna någon tid för att göra varsitt litet hjärta på handleden. Och till Jimmys stora glädje (läs: panik) valde en kund att vänta så vi skulle kunna göra våra kärlekstatueringar. Så gick det alltså till när jag gjorde min allra första tatuering. Nu, ett och ett halvt år senare, har jag åtta. Det är liksom omöjligt att sluta. Igår var jag där igen och passade på att gå loss lite i den här helt fantastiska tatueringsstudion. Lite som att kliva in i en helt annan värld. Så jäkla cool alltså!

”Fortsätt” vadå, tänker du nu? För mig är det min påminnelse om att gå vidare. Inte älta. Tänk framåt. Och det kommer från en av mina absoluta favoritlåtskrivare – Håkan Hellström och låten ”Du är snart där”, som berör mig lika djupt varje gång jag hör den. Speciellt ”Jag tror, när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än.” Jag blir liksom trygg när jag hör det.

 

IMG_6865 IMG_6867 IMG_6869 IMG_6884 IMG_6897IMG_6898IMG_6890   IMG_6902 IMG_6908  IMG_6916  IMG_6920 IMG_6923 IMG_6926 IMG_6933 IMG_6938 IMG_6939 IMG_6954 IMG_6963 IMG_6965IMG_6915IMG_6917

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.