Att fota event
103
post-template-default,single,single-post,postid-103,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Att fota event

Att fota event

Nåt som jag tycker är riktigt kul är att fota event. Jag gillar ju att fånga ögonblick, när det händer, i farten. Det stela och uppstyrda är inte min melodi. Att smyga runt med kameran – då får jag mina bästa bilder (enligt mig själv). Och om ingen ber mig att fota ett särskilt event så är jag liksom inte sen att antingen fråga om jag får lov att fota, alternativt så bara tar jag med mig kameran och fotar. Helt fräckt. Så gick det till när jag fotade Kontorsleverantörens personalfest för några veckor sedan. Ingen hade bett mig fota (dom visste inte liksom inte ens vem jag var mer än Jimmys bihang), men jag tog mig friheten. Häpp! Varsegoda! Sa jag och förmodligen höjdes det på ett och annat ögonbryn vid fikarasten på måndagen efter. Ååååkej, eh… tack?

A girl´s gotta do what a girl´s gotta do, som en säger.

IMG_6574IMG_6506IMG_6518 IMG_6510  IMG_6522 IMG_6530 IMG_6546 IMG_6558 IMG_6561  IMG_6580 IMG_6585 IMG_6632

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.