Att bo på 23 kvadrat
170
post-template-default,single,single-post,postid-170,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Att bo på 23 kvadrat

Att bo på 23 kvadrat

Vi befinner oss fortfarande i Stockholm och igår spenderade jag och barnen en heldag med min syster, medan Jimmy var på någon fotbollsmatch. Min syster heter Emma och bor sedan flera år tillbaka här uppe. Hon flyttar runt i olika 2:hands (3:e hands?)-lägenheter och jag har tappat räkningen på hur många ställen hon bott på. Det härliga är dock att var hon än bor så lyckas hon sätta sin unika prägel på´t. Hon har en alldeles fantastisk förmåga att inreda på en pytteliten yta och just nu bor hon på 23 kvadrat.

Emma är konstnär och barnkulturvetare. Länge trodde jag att vi var varandras motsatser, men nu är jag inte lika säker. Jag var 7 år när hon föddes och när vi bodde hemma skiljde det för mycket på oss för att vi skulle ha något gemensamt direkt. Men nu. När vi båda är vuxna. Jösses, vad glad jag är att jag har henne. Och mina barn har en helt fantastisk moster som skämmer bort dem med kärlek, små presenter, som alltid har tid att måla, pyssla eller baka med dem. Och som gråter när vi säger hej då.

Jag bad om att få fota hennes mysiga lägenhet när vi hälsade på igår. Hennes hem är så himla inspirerande.

IMG_7102 IMG_7103 IMG_7104 IMG_7106 IMG_7107 IMG_7108 IMG_7109 IMG_7110 IMG_7111 IMG_7115 IMG_7116 IMG_7117 IMG_7121

P.S) Om du vet en ledig lägenhet i Stockholm så maila mig! Emma behöver en ny lägenhet då hon måste lämna denna i juni.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.