Ångest deluxe
1794
post-template-default,single,single-post,postid-1794,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ångest deluxe

Ångest deluxe

Det är min sista semesterdag idag och jag sov till 10.20. Den uppförsbacke det kommer vara imorn när klockan ringer 06.30 kommer troligen vara episk. Idag åt vi frulle på vår underbara altan och jag hade ett konstant tryck över bröstet. Semestern är slut och jag har aldrig känt mig så osugen på att jobba som efter denna sommar. Vet inte varför, men kanske är det en kombination av att vädret lämnat lite i övrigt att önska – att en inte fått de välbehövliga, lata dagarna på stranden och salta bad, men att vi trots detta haft det underbart. Att vi sovit toklänge på mornarna och dragit runt i pyjamas halva dagarna. Att barnen har sprungit ut och in barfota till sent på kvällarna. Att vi varit på mysiga utflykter och ätit god mat både hemma och på restaurang. Att vi haft tid att bygga tak på altanen och därmed njuter extra mycket av vårt hem. Fan vad bra vi har haft det och det är en sorg över att semestern 2015 nu är över. Ett helt jävla år till nästa. Tur att vi har vår Floridaresa att se fram emot om drygt en månad.

Detta inlägg får symboliseras av bilder från en av sommarens alla skate/parkour/kickbike-uppvisningar på streetan. Ser ni vad fint vi har det? Inte så konstigt att en har en klump i halsen nu när det är över inom kort.

IMG_3351 IMG_3353 IMG_3359 IMG_3362 IMG_3381 IMG_3388 IMG_3392 IMG_3399

Tags:
, ,
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.