Amerikakoffert
8004
post-template-default,single,single-post,postid-8004,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Amerikakoffert

Amerikakoffert

Jag har länge letat efter någon slags förvaring till mina kameraprylar som tar en jädra plats och som jag haft ståendes utmed väggarna i sovrummet hur länge som helst. Vi har begränsat med utrymme hemma och dessutom vill en ju inte bara ha funktion utan det ska vara snyggt också, vilket gjort letandet till ett knivigt projekt. Men, skam den som ger sig. Häromdagen dök den upp i mitt flöde på instagram – förvaringen med stort F. En amerikakoffert! Men hur fin? 

Jag hittade den på favvostället Vintagebyrån som har så mycket fint och noga utvalt. Den rymmer mina skrymmande kameraprylar finfint.

På insidan av locket har någon klistrat ett jättefint bokmärke som fick mig att längta tillbaka till mina bokmärksböcker som jag inte har en aning om vart de finns nu.

Så glad i såna här detaljer hemma. Extra glad över att inte bara konsumera nytt, utan faktiskt återbruka istället.

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.