Along came februari
5741
post-template-default,single,single-post,postid-5741,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Along came februari

Along came februari

Innan vi somnade igår kväll, efter att ha diskuterat den cirkus som tydligen råder i en av sönernas klass, sa jag till Jimmy att vi kanske skulle flytta till Thailand. Om ungen ändå ska behöva byta skola så kan en ju passa på att byta kontinent också, tyckte jag. Det är väldigt lätt att börja fantisera om ett annat liv vid denna årstid. Nu var det kanske en smula dramatiskt tänkt av mig, men sån kan jag bli ibland. Tänk att slippa det här kalla, råa och grå. Tänk att omges av värme och grönska och bad varje dag istället. Om vi bara kunde fundera ut ett sätt att försörja oss så kunde vi bo i Thailand säg från oktober till april och sen vara i Sverige under senvår och sommar. Om nån har en idé på hur denna dröm skulle kunna bli verklighet så hojta! Vi är öppna för alla förslag. Fota bröllop kanske? Hm…

Annars har jag, förutom jobb, ägnat mig åt att beundra kungsliljan jag köpte häromdagen. Älskar det blomstret alltså!

Abbe fikade ballerina och Louie drack det bästa han vet – chai latte roiboos. Han är helt galen i det.

Lite Bibi-gos. Om någon tycker det ser ut som om katten tronar på vår köksbänk och tänker ”hugedamig, vem HAR katter på köksbänken”, så kan jag meddela att ni ser fel. Det är Jimmy som fått lov att luta sig mot Bibis bänk som hon faktiskt äger. Frågor på det? Nä. Jag tänkte väl det.

Sen blev det semlor och Sveriges mästerkock. Semlorna kom från Kustbageriet och jag säger nja. Bullen – god, grädden – på tok för lite för min smak, de med mandelmassa var slut så jag fick ta med vaniljkräm och det var absolut fel smak i en semla. Kvantumbageriet har fortfarande ledningen i denna helt vetenskapliga semmelundersökning som inofficiellt pågår i detta hem.

Jag har klurat en hel del på vad det är folk är intresserade av att läsa och följa på det häringa internettet och konstaterat att inredning är ju poppis. Kanske skulle jag försöka charma folk med att inredningsblogga? Så jag tog en sån där uppifrånbild på mitt skrivbord innan jag satte mig och började skriva detta inlägg. Ska vi ta och konstatera att jag nog ska hålla mig till lite fotoinlägg och ett och annat halvmenlöst vardagsdravel istället kanske? Och ja, det är ett par väl använda raggsockor till vänster.

Tags:
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.