Att ta plats
570
post-template-default,single,single-post,postid-570,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Att ta plats

Att ta plats

”Men var faaaan är min andra sko??!!” ylade jag till Jimmy när jag, i vanlig ordning, 10 minuter efter utsatt festtid sprang runt som en idiot med bara en klacksko på foten förra helgen. Jimmy suckade och kastade en nedlåtande blick i det kaos som jag kallar skohylla. Hans hylla skulle nämligen aldrig se så kaosartad och slarvig ut, det finns inte på världskartan. Och trots att herr Ordningochreda gjorde en heroisk insats för att rädda upp situationen (läs: slippa se sin fru få ett nervöst sammanbrott över att behöva tänka om utifrån en-sko-brist) så återfanns sko-jäveln inte just då. Jag tvingades tänka om och det visade sig att jorden fortsatte snurra ändå, så det var väl bra med det.

Igår kände jag att det var dags att ta tag i saken och började det mödosamma arbetet med att plocka ut varenda sko ur hyllan längst inne i vår trånga garderob. Det visade sig att mina två (2) hyllplan – av sorten vanlig lagerhylla Ikea-stylish – innehöll närmare bestämt 41 par skor.

Det är ju helt sjukt. Helt frikkin osannolikt. Att de ha fått plats. Jag måste ju självklart ha ett större utrymme för mina skor – det är ju helt uppenbart. Jag tänker mig lite så här:

shoe-closet2

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.