Om mig

Det här är jag, utan inbördes ordning:

Kvinna, feminist, 30-nånting, mamma, fru, hsp, dotter, syster, vän, vinälskande, flexitarian, bekräftelsejunkie.

Jag bor i Varberg på västkusten. Born and raised här. En gång räknade jag efter och det tog exakt 7 minuter för mig att cykla till min favoritstrand – Vikhyddan. Jag älskar att umgås med mina nära och kära, gärna i kombo med god mat och dryck. Mitt favoritresemål är Sri Lanka. När jag blir stor ska jag flytta dit. Eller till Florida. Jag älskar Florida också.

Jag fotar och håller på. Helst människor på olika sätt; pilimariska barn, bråkiga syskon, härliga familjer, underbara nyfödingar, vackra gravidmagar, skojiga event, proffsiga företag och kärleksfulla bröllop. Mitt fotointresse blev till mer än en hobby under 2015 då jag startade min enskilda firma. Sedan dess har jag fotat drygt 100 uppdrag för både privatpersoner och företag. Min utgångspunkt som fotograf är att fånga ögonblicket, det där som sedan får en att minnas just den stunden, just det tillfället i livet.

Picpeople står upp för allas lika värde och vill förmedla ett inkluderande budskap för ett hållbart samhälle idag och imorgon.

7 Replies to “Om mig”

 1. sofia carlsson

  Hej! Vi ska gifta oss i Varberg i juni och vill givetvis föreviga vår dag! Vi tycker att du tar jättefina bilder och undrar vad en bröllopsfotografering kostar?
  Hälsningar Sofia

  • Anna Lindblom

   Hej Sofia!

   Vad kul att du hittat till min hemsida och grattis till ert bröllop!

   Jag mailar dig min prislista!

   /A.

 2. Maria Granholm

  Hej! Jag letar efter en fotograf som är ledig för porträttfotgrafering i samband med vigsel lördagen den 10/8 2019 klockan 14:00. Om du är ledig, får du gärna skicka mig din prislista.
  Tack!
  Hälsningar Maria

 3. Adam Storm

  Hej, jag vill gärna komma i kontakt angående inredning med ”fotokonst”..! Maila mig gärna dina uppgifter.

  Mvh

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.