Att reflektera

En bieffekt av att blogga kom som en trevlig överraskning för mig – reflekterandet. Att verkligen sätta sig ner och summera och reflektera över saker och ting, herrejösses vad nyttigt för mig. Jag är en sån som annars gärna springer på i ett raskt tempo och tänker 1000 tankar/minut från det att jag slår upp ögonen till det att jag lägger huvudet på kudden på kvällen. Dessutom har jag välsignats av förmågan att känna ungefär lika många känslor/minut, vilket kan vara rätt så utmattande. Att därför sätta sig ner, titta på lite bilder och sedan klura ut en text – det blir värsta mindfullness-terapin för mig. Så välbehövligt.

Vi befinner oss i Stockholm aws på en liten påsklovs-weekend i storstan. Vi packade ihop oss igår och Jimmy fick ett litet hjärnsläpp och tog en omväg som innebar drygt 8 timmar i bil för att komma upp till huvfudstaden. Men skit i det nu. Nu är vi ju på plats. Dagen har spenderats på Vasamuseet och lite sightseeing i gamla stan. Jag bjuder er på lite bilder från idag. Imorn kanske jag rent av bjuder er på lite bilder av en 3-månaders bebbe. Om ni (och jag) har tur. I vilket fall som helst ska jag sniffa och gosa en hel massa, det är en sak som är säker!

IMG_7058
Regntunga skyar över Stockholm idag.
IMG_7065
Minnesplats för Estoniakatastrofen. Alla dessa namn. Så många.
IMG_7066
Våren kämpar på.
IMG_7070
Hon är rätt så stor, Vasa.
IMG_7086
Hon har ett nice ass också.

 

IMG_7084

IMG_7097
Regntunga skyar över Stockholm idag.

 

2 Replies to “Att reflektera”

  1. Mirella

    Bra för dig och oss andra att du hittat din grej. När jag läser det du skriver, hör och ser jag dig framför mig och det är bra. Det betyder att du är dig själv rätt mycket och det är många som inte lyckas med det i skrift

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.