Om hårfina gränser och inspiration

Jag läser rätt mycket bloggar. Mycket inredning, lite mode, självklart Malin Wollin, Fredrik Backman och Kaosyoga (som just idag gjort ett helt jävla lysande inlägg om feminismen – read it). Just när det gäller de inredningsbloggar jag läser så blir jag oerhört inspirerad för det mesta. Kanske lite provocerad ibland. Framförallt när en känner att det är copy paste på de ”rätta” sakerna. Det är ju en hårfin gräns mellan att inspireras och att härmas. Jag själv balanserar på den där gränsen rätt så ofta. Men när det kommer till att få till de där uppifrån-bilderna på matbordet, då är jag inte riktigt där. Så kan vi säg.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

Anna Lindblom Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.