Årets första

Grått ute. Grått inne. Grått i sinne. Herregud så deprimerande januari är. Jag måste komma på något sätt att kunna vistas i sol och värme januari-mars, så här kan man ju bara inte ha det. Fast när jag sa det till Louie idag så meddelade han att han INTE kommer hänga med om vi ska vara borta så länge. Han tycker 3 veckor var lite väl i längsta laget att vara borta från sin dator…

Vi lunchade ihop idag, jag och Louie. Han berättade ingående om det nya spelet han köpt till datorn. Jag försökte hänga med och vara intresserad, men det slutade med att han sa ”du hänger inte med alls va, mamma?” Öh. Nej. Inte alls faktiskt. Men maten var god som vanligt på Vbg Verket.

Louie fotade mig.

Sen åkte vi och handlade årets första semla som vi firade denna grå dag med.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

Anna Lindblom Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.