När 2017 blev 2018

Vi samlade ett gäng av the finest och tackade av 2017 och firade in 2018. Vi åt mat som mästerkocken Ida hade lagt ner sin själ i och som var så god, så god. Vi skålade i god dryck, tävlade, dansade och sjöng hela natten lång. Det var stökigt, stojigt och stimmigt och en alldeles förträfflig start på 2018.

Till fördrink drack vi denna goding, ett recept från Gourmetmorsan.

De urtjusiga placeringskorten hade Lise gjort.

Kvällens meny: smörstekt brioche med laxtartar, löjrom och smetana till förrätt, helstekt oxfilé med en mandelpotatis- och västerbottenostterrrine och brynt hollandaise och rödvinssås till varmrätt och en fryst choklad- och hasselnötscheesecake till dessert.

Alla var så himla tjusiga, till och med Steffe hade gjort sig till med en gullig rosett dagen till ära.

Och även om jag just nu sitter med en rejäl söndagsångest pga att i morgon återgår livet till det vardagen igen med allt vad det innebär (ställa klockan på 06.15, barn till fritids, jobb, handling, matlagning, läggning av barn, dö på soffan och REPEAT), så kan jag leva länge på gårdagens festlighet!

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

Anna Lindblom Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *