Olivia hjärta Zerny

Den 10 juni mötte jag upp Olivia och Zerny med brudfölje i Öströö för att föreviga deras stora dag. Vi hade ett fantastiskt väder – snudd på för bra faktiskt. Starkt solljus är egentligen inte optimalt att fota i, men hellre det än regn trots allt. Olivia, Zerny och deras förtjusande Ayla var så fina och otroligt avslappnade framför kameran. Det är inte många som är – särskilt inte före vigseln. Det hela gick som en dans och vi fick många härliga bilder i den vackra miljön.

Sen bar det av mot Hässlås kapell för vigsel där jag fick höra den mest fantastiska version av Christina Perris ”A thousand years” (Twilight ni vet). Vackert, känslosamt och alldeles, alldeles underbart såklart.

Efter vigseln tog vi en avstickare med den sköna bilen som brudparet åkte i och fotade lite till, innan det var dags att släppa iväg de nygifta till sin bröllopsfest.

En fantastisk dag med så himla härliga människor! Jag är glad och tacksam för att jag fick chansen att vara med på ett hörn på er stora dag, kära Olivia och Zerny! Stort, varmt lycka till i livet.

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

Anna Lindblom Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *