Om en passion

De senaste dagarna har jag fått två olika fotoutmaningar; balett och dressyr. Det råkar dessutom vara två sporter (är balett en sport förresten?) som ligger mig extra varmt om hjärtat. Även om det är sjukt svårt att tro det så dansade jag faktiskt klassisk balett i en herrans massa år och ridning höll jag på med tills jag var 18. Min vän Jenneli frågade mig om jag ville fota henne då hon tränade dressyr i söndags och jag hugg direkt. Min ambition var att försöka fånga samspelet mellan Jenneli och hennes fantastiska Primus under deras pass och att förmedla den känslan av passion och hängivenhet som jag vet att man måste ha för att prestera på den här nivån.

Stort tack Jenneli för att jag fick vara med på ett hörn och återuppleva ett iskallt ridhus och återigen ha hästlukt i håret.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

Anna Lindblom Skrivet av:

2 Comments

 1. Johanna G
  mars 15
  Reply

  Knall Fina bilder!
  Säger ifrån nästa gång jag är i Varberg med hund, så kan du få roa dig med hundfotografering oxå 😉

  • Anna Lindblom
   mars 15
   Reply

   Hej Johanna!

   Tack snälla! Och gör det – jag testar gärna på en hundfotografering! 😃
   Kram på dig!
   Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.