Årets första dopp

Vilken helg vi har haft alltså! När värmen väl kom så kom den med besked. Älskar´t! Vi har haft en riktig toppenhelg nere i Skaune hos familjen Bagge och mitt minneskort är fullt av bilder därifrån och ifrån vår goa dag i Köpenhamn. De bilderna fick dock stå tillbaka för dagens – eller ja, faktiskt årets – härligaste händelse: första doppet i Vikhyddan. Jag älskar Vikhyddan. Jag älskar havet. Jag har badat idag. Game on beach 2016 säger jag.

IMG_0798 IMG_0799 IMG_0805 IMG_0808 IMG_0810 IMG_0815 IMG_0820 IMG_0824 IMG_0825 IMG_0828 IMG_0829 IMG_0831

Men. Misströsta inte. Självklart ska jag dela med mig av bilder från helgen i Skaune också. Håll ut bara.

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

Anna Lindblom Skrivet av:

2 Comments

 1. Lina
  maj 8
  Reply

  Vilka underbara bilder Anna!
  Jag blir helt galet varm i kroppen.

  • Anna Lindblom
   maj 9
   Reply

   Tack! Och tack för att du kikar in. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.