Söndagsfrulle

Instagram och pinterest är ju fantastiska källor till inspiration. Och irritation också för den delen. Ibland står det perfekta mig upp i halsen, beroende på hur jag själv mår gissar jag. Är allt bra och jag är i balans blir jag inspirerad. Är jag trött, grinig och känner mig misslyckad blir jag irriterad. När den här mackan dök upp i mitt flöde måste jag har varit väldigt i balans för oj, vad den inspirerade mig. Har laddat hela veckan för att testa att pochera ägg och sen dra på en surdegsmacka med avokado på. Och vet ni vad? Det VAR gott. Och snyggt! Klart som fan en måste fota och lägga ut på sociala medier för att inspirera/irritera andra.

IMG_8153

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

Anna Lindblom Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *