Fredag

Målgång efter en hektiskt vecka som bjudit på mental urladdning för fru L. Hjärnan har trampat runt på högvarv och den kreativa sidan av mig har fått bekänna färg med flera fotouppdrag och dessutom ett par spännande jobbmöten som förhoppningsvis leder till att jag får levla upp fotomässigt. Släng dessutom in en julfest med tillhörande, obligatorisk uppförsbacke dagen efter så har du min vecka i ett nötskal.

Ikväll fick jag landa mjukt i de godaste av händer och skratta in helgen på helspontan aw. Blev serverad en räkmacka av högsta klass och ett glas vin (eller två) av min fine man och fick varma kramar av mina barn så jag är nu redo för helgens utmaningar i form av granklädsel och inhandlade av de sista jullapparna. Come what may som en brukar säg.

 

Pöss!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

Anna Lindblom Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.