Störst av allt är kärleken

Jösses vilken dag det var igår! Jag var helt lyckorusig hela dagen och när det hela var över så var jag precis slut både mentalt och fysiskt. Det är en sån urladdning att fota ett bröllop att det är svårt att beskriva, men samtidigt så otroligt häftigt. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen – fotografering är så mycket mindfulness det kan bli för mig. Jag KAN helt enkelt inte vara någon annanstans i tankarna än precis exakt i nuet, vilket är väldigt ovanligt för mig.

Nu har jag avslutat den första utgallringen och 850 bilder har nu blivit 500. Imorn tar jag tag i det igen och då ska det gallras ytterligare och sedan är det redigering kvar. Skönt att veta vad en har framför sig på kvällarna framöver.

Jag kunde dock inte låta bli att plocka ut några godbitar och redigera lite:

IMG_6022 IMG_6086 IMG_6290 IMG_6349 IMG_6471

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

Anna Lindblom Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.